Vernieuwing binnen bestuur 50PLUS: Nieuw Hoofdbestuur Verkozen

Gelderland, 30 maart 2024 – Het bestuur van de afdeling 50PLUS Gelderland en de Statenfractie, onder  leiding van Anton van Straten, fractievoorzitter in de Gelderse Staten van 50PLUS, waren aanwezig bij een belangrijke mijlpaal. Er is een nieuw bestuur gekozen tijdens de ALV van 30 maart 2024 bij van der Valk in Breukelen.

Van Straten was een van de medeondertekenaars van een belangrijke motie,  ingebracht door de heer Gerrit Jan van Otterlo, voorzitter van de Jan Nagel Foundation, de stichting die samen met het wetenschappelijk instituut van 50PLUS in diskrediet was gebracht door de handelingen van de penningmeester Van den Dool.

Vandaag, op 30 maart, hebben de leden van 50PLUS een nieuw hoofdbestuur gekozen. De afdeling Gelderland van 50PLUS wenst het nieuwe hoofdbestuur veel wijsheid en plezier toe in hun toekomstige inspanningen. Deze verkiezing markeert het einde van een periode van 9 maanden van wanbestuur onder leiding van Jorien van der Herik en Van Dool. Hun onrechtmatige beslissingen hebben vele leden geschoffeerd en doen vermoeden dat er sprake was van onbehoorlijk bestuur. Kort gezegd was het een ordentelijke vergadering. Notoire ruziezoekers waren afwezig of hadden het lidmaatschap opgezegd.

Deze nieuwe stap symboliseert niet alleen een frisse start voor 50PLUS Gelderland, maar ook een heropleving van integriteit en transparantie binnen de organisatie. Het nieuwe hoofdbestuur staat klaar om de belangen van haar leden te behartigen en een nieuwe koers uit te zetten die gebaseerd is op de kernwaarden van de partij.

Het hoofdbestuur bestaat uit:

Voorzitter :
Willem Dekker (Noord-Holland)

Secretaris: Dick Schouw (Noord-Brabant)

Penningmeester:
nog vacant

Algemene bestuursleden:

Bas Klasen (Noord-Brabant) het jongste bestuurslid ooit bij 50PLUS
Jelle Smits (Friesland)
Caspar Bielok (Noord-Brabant)
Lucas de Rooij (Noord-Holland)
SofiaTsitshouasvili (Zuid-Holland)

Over 50PLUS Gelderland: 50PLUS Gelderland is een lokale afdeling van de landelijke politieke partij 50PLUS, die zich inzet voor de belangen van ouderen in de provincie Gelderland.

Contactpersoon: Naam: Anton van Straten

 

Volg 50PLUS Gelderland
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.