De afdeling Gelderland 50PLUS

Beste medebewoners van onze prachtige Provincie Gelderland,

Als politieke partij zijn we voortdurend op zoek naar gepassioneerde individuen die zich willen inzetten voor een betere toekomst voor senioren en ouderen in onze prachtige provincie. Bij 50PLUS Gelderland geloven we dat de kracht van onze gemeenschap ligt in de diversiteit en betrokkenheid van haar leden. Daarom willen we u graag uitnodigen om deel uit te maken van onze beweging en een actieve rol te spelen in het vormgeven van onze toekomst.

Waarom zou u lid worden van 50PLUS Gelderland?

Vertegenwoordiging van belangen: We zijn een stem voor senioren vanaf 40 jaar en ouder, en we streven ernaar om hun belangen op alle niveaus van de politiek te behartigen. Als lid kunt u actief deelnemen aan het vormgeven van ons beleid en ervoor zorgen dat de stem van senioren gehoord wordt.

Gemeenschapsbetrokkenheid: Door lid te worden van onze partij, sluit u zich aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die zich inzetten voor een rechtvaardiger en inclusievere samenleving. Samen kunnen we een verschil maken door te werken aan programma’s en initiatieven die de kwaliteit van leven van senioren in Gelderland verbeteren.

Mogelijkheden voor vrijwilligerswerk: Of u nu geïnteresseerd bent in het ondersteunen van onze campagnes, het organiseren van evenementen of het helpen bij ledenwerving, er zijn tal van mogelijkheden om als vrijwilliger bij te dragen aan onze partij. Uw inzet is van onschatbare waarde voor het succes van onze missie.

Bestuurlijke kansen: We zijn op zoek naar sociale 40+ senioren met sterke bestuurlijke vaardigheden die willen bijdragen aan ons bestuur en de groei van onze partij. Wij vinden niet alleen de gepensioneerden ons sociaal kapitaal zijn maar ook de actieve 40PLusser die met beidde benen in het arbeidsproces staan. Als bestuurslid krijgt u de kans om strategische beslissingen te nemen en richting te geven aan onze activiteiten.

Of u nu wilt bijdragen als toekomstig politicus, bestuurslid, vrijwilliger of gewoon als betrokken lid, uw bijdrage is van onschatbare waarde voor onze partij en de senioren van Gelderland.

Sluit u vandaag nog aan bij de 50PLUS partij en help Gelderland en ons bij het bouwen aan een toekomst waarin alle senioren kunnen gedijen en deelnemen aan het maatschappelijk leven in onze prachtige Provincie Gelderland.

Ik wil u uitnodigen en verwijs u naar onze contactpagina.

Met vriendelijke groeten,

Anton van Straten

Statenlid 50PLUS Gelderland

 

#ouderen #provincie #Gelderland #50PLUS #politiek

Facebookmail
Volg 50PLUS Gelderland

Comments are closed.