Contact

🚀 50PLUS Gelderland zet koers naar de toekomst met eendigitaal initiatief! 🚀

De nieuwe zittingstermijn van onze fractie is in 2023 van start gegaan en we zijn vastberaden om onze leden en de nieuwe leden nauwer te betrekken bij de belangrijke kwesties die onze provincie raken. Anton van Straten, ons bevlogen Statenlid, benadrukt het belang van het in kaart brengen van verborgen uitdagingen waar we niet omheen kunnen.

Maar dat is niet alles! In deze digitale tijdperk omarmen wij verandering en gaan we een stap verder. Onze fractie overweegt om een cutting-edge digitaal platform te introduceren, speciaal ontworpen om onze leden en geïnteresseerden rechtstreeks te betrekken bij de politieke discussies die spelen in de Staten van Gelderland.

We staan voor enorme uitdagingen met betrekking tot de volkshuisvesting, stikstofbeleid, bereikbaarheid, openbaar vervoer, leefbaarheid en de grote individualisering van onze maatschappij. Wij willen weer dat we omkijken naar elkaar en dat we zorg en oog hebben voor onze leefomgeving en de wereld die wij achterlaten. Wat hoort daar allemaal bij?

💻 Digitaal gemak voor iedereen! Met vrijwel al onze leden online, wordt het nu nog eenvoudiger om deel te nemen aan de politieke dialoog en invloed uit te oefenen op de besluitvorming. Maar we willen ook de ouderen helpen digitaal vaardig te worden.

🗣️ Jouw stem telt! We nodigen niet alleen uit om op de hoogte te blijven van actuele onderwerpen, maar moedigen ook aan om jouw ideeën en suggesties aan te dragen. Want jouw mening is van onschatbare waarde voor ons! Laat hey ons weten via de contactpagina.

🔗 Verbinding staat centraal! We streven ernaar om niet alleen onderwerpen op de provinciale agenda te zetten, maar ook direct contact te leggen met onze fractie in de eerste Kamer en de goede contacten die wij hebben met 2e Kamerleden van andere partijen. Samen bouwen we aan een sterker en meer inclusief beleid voor alle senioren in Gelderland.

Doe mee en maak deel uit van deze opwindende nieuwe fase van 50PLUS Gelderland! Samen creëren we een betere toekomst voor alle senioren van onze prachtige provincie. Wij roepen u dan ook op om hierover met ons in dialoog te gaan en mee te denken op welke wijze we dat vorm kunnen geven.

#SamenSterk #DigitaalDichtbij #50PLUSGelderland

Contact

Contact opnemen met de fractie van 50PLUS Gelderland kan via email fractie.ps@50plusgelderland.nl.

Facebookmail
Volg 50PLUS Gelderland

Comments are closed.