Contact

50PLUS Gelderland gaat achterban digitaal polsen!

De tweede zittingstermijn van de huidige fractie is weer begonnen. “Alle aanleiding voor de fractie van 50PLUS Gelderland om haar leden te raadplegen om nog een beter beeld te krijgen van mogelijk verborgen leed waar je als provincie niet voor kunt weglopen”, aldus Marcel Bruins, Statenlid namens 50PLUS in de provincie Gelderland.

Naast de gebruikelijke bijeenkomsten, zoals dat bij politieke partijen gewoon is, gaat de fractie van 50PLUS Gelderland veel meer online werken. Daarom stelt zij een digitaal platform in. Digitaal kan dat uitstekend, nu vrijwel alle leden van ons online komen.
Leden en andere belangstellenden zullen digitaal worden benaderd over actuele onderwerpen die in de Staten spelen. “Maar zij zijn ook uitgenodigd om zaken aan te dragen. Zeker nu ook uit opiniepeilingen blijkt dat het gedachtengoed van 50PLUS mensen steeds meer aanspreekt”, aldus Marcel Bruins.

De fractie wil nadrukkelijk een meer verbindende schakel zijn. Zij wil niet alleen onderwerpen op de provinciale politieke agenda zetten, maar ook zaken direct aankaarten bij haar fractie in de Tweede Kamer.

Contact

Contact opnemen met de fractie van 50PLUS Gelderland kan via email fractie.ps@50plusgelderland.nl.

Volg 50PLUS Gelderland

Reacties zijn gesloten.