Afdelingsbestuur 50PLUS Gelderland

Afdelingsbestuur Gelderland stelt zich voor:

Onze oud-voorzitter, Henk van Elst,  Bestuurslid

Email: voorzitter@50plusgelderland.nl
Telefoon: 06-25082401

 

 

 

Nelleke1Nelleke de Jong (secretaris)

Nelleke is gehuwd en woont in Eibergen, Gemeente Berkelland, in de prachtige Achterhoek. Haar professionele achtergrond omvat een rijke ervaring in zowel de advocatuur als het notariaat.

Gedurende vele jaren heeft zij als secretaris deelgenomen aan de Ondernemingsraad van een vooraanstaand advocaten- en notariskantoor met meerdere vestigingen. Daarnaast vervulde ze de rol van bestuurslid en wijkhoofd bij de Huurdersvereniging in de Gemeente Berkelland, waar zij haar inzet voor de belangen van huurders. Ook draagt ze bij als vrijwilliger voor de Lochemse Schouwburg, waar cultuur en gemeenschap samenkomen.

Met trots geeft ze aan dat ze deel uit van de Commissie Zorg, Welzijn en Participatie van 50PLUS. Haar ambitie reikte verder, en daarom is zij regionaal bestuurslid geworden van de 50PLUS Partij, was in de vorige periode bestuurslid bij het waterschap en nu fractievolger bij de Statenfractie van de Provinciale Staten van Gelderland. Nelleke heeft aangegeven dat zij met haar ervaring en toewijding vastbesloten is om een positieve bijdrage te leveren aan onze Gelderse gemeenschap en de belangen van onze senioren en ouderen te behartigen.

Email: secretaris@50plusgelderland.nl

Rob Tunru (bestuurslid)
Rob Tunru (1955), Als inwoner van het prachtige Culemborg in de Betuwe, ben ik trots om te werken voor een vooraanstaand Cyber Security bedrijf in Amsterdam. Maar buiten mijn werk ben ik ook toegewijd aan onze lokale gemeenschap. Als vrijwilliger bij een energiecoöperatie voor en door inwoners van Culemborg, zet ik me in voor het besparen van energie en het bevorderen van lokale, duurzame energieopwekking.

Sinds 2015 ben ik een actief lid van 50PLUS en heb ik bijgedragen aan diverse verkiezingscampagnes. Mijn focus binnen het bestuur ligt op de energietransitie. Ik geloof sterk dat 50PLUS moet vooruitkijken naar de toekomst en niet alleen gericht moet zijn op pensioenvraagstukken. Door mijn inzet wil ik laten zien dat onze partij klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Ik nodig graag mijn mede-50PLUS-leden uit om samen te komen, hun stem te laten horen en samen te werken aan een toekomstgericht beleid. Samen kunnen we een krachtige boodschap uitdragen en verandering realiseren voor de komende generaties

Theo Weijers (Wnd Voorzitter) (Geboren in 1948 en woonachtig in Wijchen,) Theo Weijers heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als ondernemer en directeur van diverse handels- en productiebedrijven in Nederland. Nu genietend van zijn welverdiende pensioen, blijft hij echter niet stilzitten.

Na zijn vertrek uit het bedrijfsleven heeft Theo zich vol overgave ingezet voor diverse activiteiten van 50PLUS Gelderland, waaronder het organiseren van verkiezingscampagnes voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Als bestuurslid bij het Waterschap Rivierenland en als fractievolger in de Provinciale Staten van Gelderland heeft hij 50PLUS met trots vertegenwoordigd.

Zijn diepgewortelde motivatie om op te komen voor senioren en ouderen drijft Theo in zijn lidmaatschap van 50PLUS en zijn voortdurende inzet voor deze kwetsbare doelgroep, die de laatste jaren steeds meer in de verdrukking is gekomen. Theo Weijers staat symbool voor de vastberadenheid en toewijding van 50PLUS om op te komen voor de belangen van senioren en ouderen in Nederland. Zijn voortdurende inzet en betrokkenheid zijn een inspiratie voor ons allen

Anton van den Heuvel (bestuurslid)
Anton van den Heuvel is bestuurslid en woonachtig te Doetinchem).Anton is gepensioneerd Ingenieur GIT (Gebouw Installatie Techniek). Tijdens zijn werkzame periode als zelfstandig ondernemer was hij betrokken bij ontwerp en berekening van Technische Installaties HVAC (Heating-Ventilation-AirConditioning) van ziekenhuizen, kantoorgebouwen, bedrijfspanden en zwembaden.
Sinds 2012 is hij lid van 50PLUS. De idealen van de partij spraken hem aan en die wil hij kenbaar maken door 50PLUS zichtbaar te maken aan de buitenwereld.

 

Facebookmail
Volg 50PLUS Gelderland

Comments are closed.