Campagnedag zaterdag 9 maart in Tiel en Apeldoorn

50PLUS Praattafel in Tiel

Onder toeziend oog van Flipje in Tiel hebben zaterdag 9 maart vijf enthousiaste 50PLUS-kandidaten de Praattafel van 50PLUS bemand.

Gelukkig was het redelijk weer en hierdoor konden Jan Opschoor, Emile Bode, Theo Weijers, Anton van Straten, alle vier kandidaat voor de provinciale en waterschapsverkiezingen, en Anneke van der Linden, kandidaat voor de waterschapsverkiezingen, een groot aantal voorbijgangers benaderen voor een gesprek, waarbij weer nieuwe invalshoeken naar voren kwamen. Ook werd een groot aantal flyers uitgedeeld. Al met al een geslaagde ochtend.

De volgende 50PLUS Praattafel staat op 16 maart van 10.00 tot 13.00 uur op de markt in Zaltbommel. Dan kunt u een praatje maken met Jan Opschoor, Henk van Elst, Rob Tunru en Anneke van der Linden.

Politieke markt in Apeldoorn

In Apeldoorn was er een politieke markt in het tijdelijke stadhuis. Hier verzorgde RTV Apeldoorn ook een live debat met diverse kandidaat-Statenleden uit Apeldoorn. Leo Kok, hiernaast op de foto, kwam met een stelling dat de Provincie met financiƫle steun ouderen kon helpen om het geld dat beschikbaar is via de blijverslening (garantiestelling) ruimhartiger in te zetten, dus niet alleen voor aanpassing van hun woning maar ook het verduurzamen ervan.

Volg 50PLUS Gelderland
Dit bericht is geplaatst in Nieuws Fractie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.