Uitnodiging Provinciale Algemene Vergadering op 7 september 2019

Onze voorzitter, Wim van Haaster, heeft enige tijd geleden een nieuwe baan aanvaard. De afgelopen tijd bleek dat de baan dusdanig druk is dat dit moeilijk is te combineren met zijn taak als voorzitter van 50PLUS Gelderland.

Omdat het voor 50PLUS Gelderland belangrijk is dat de voorzitter over voldoende tijd beschikt om zijn taak uit te voeren heeft hij besloten af te treden. Wij betreuren het dat Wim van Haaster aftreedt, maar hebben alle begrip voor zijn beslissing.

Interim-voorzitter

Onze oud-voorzitter, Henk van Elst, is bereid om tijdelijk de taak als interim-voorzitter op zich te nemen tot er een nieuwe voorzitter wordt gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering op 7 september 2019. Wilt u deze datum vast in uw agenda reserveren?

Het bestuur 50PLUS Gelderland dankt Wim van Haaster voor zijn grote inzet voor onze afdeling en is blij dat Henk van Elst hem tijdelijk wil vervangen.

Vacatures

Door zijn aftreden ontstaat er een vacature; het bestuur 50PLUS Gelderland kan naast deze vacature ook andere versterking goed gebruiken.
Wij roepen kandidaten op te solliciteren naar een van de volgende functies:
1. Voorzitter afdelingsbestuur 50PLUS Gelderland;
2. Algemeen bestuurslid 50PLUS Gelderland.

Contact

Op verzoek zenden wij u graag een profielschets en taakomschrijving.
Wilt u uw sollicitatie vóór 24 juni 2019 zenden aan secretaris@50plusgelderland.nl, telefoonnummer 06-30469537.
Indien u vragen heeft met betrekking tot de functie, dan kunt u deze stellen aan de interim-voorzitter, mailadres henk@vanelst.nl, telefoonnummer 06-25082401.

Volg 50PLUS Gelderland
Dit bericht is geplaatst in Nieuws Bestuur met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.