PLV Gelderland verplaatst naar 23 juni 2023

Geachte leden,

Op de site van Gelderland heb ik enige weken geleden aangekondigd dat de Provinciale Ledenvergadering gehouden zal worden op zaterdag 1 juli aanstaande.

Aangezien meerdere leden dan afwezig zullen zijn in verband met vakantie, is de datum verplaatst naar vrijdagavond 23 juni, aanvang vergadering 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en zal duren tot uiterlijk 21.30 uur.

Het afdelingsbestuur nodigt u van harte uit om de Provinciale Algemene Ledenvergadering bij te wonen, welke gehouden zal worden in:

Congrescentrum Verploegen, Woeziksestraat 100, 6604CM Wijchen.

Er hebben zich in totaal drie leden aangemeld toe te willen treden in het Gelders Bestuur. In deze vergadering zullen diverse kandidaat-bestuursleden aan u worden voorgesteld, te weten:

  1. Rob Tunru, wonende te Culemborg;
  2. Huib Fienieg wonende te Bemmel;
  3. Theo Weijers wonende te Wijchen.

Voor de functie van penningmeester hebben we -voorlopig- onze voormalige oud-voorzitter Henk van Elst bereid gevonden die functie te vervullen. Het huidige bestuur stelt dit zeer op prijs.

De vacature van voorzitter is nog even afwachten. We voeren wel gesprekken met een beoogd kandidaat maar er is nog geen definitief besluit genomen. Tot die tijd zal Theo Weijers de werkzaamheden als interim voorzitter waarnemen. We zijn dus nog niet op volle sterkte maar we blijven zoeken naar een geschikte voorzitter.

De agenda voor de vergadering en de daarbij benodigde stukken zullen u twee weken voor de PLV worden toegestuurd.

Als u de vergadering wilt bijwonen, wilt u zich dan zo spoedig mogelijk aanmelden bij het secretariaat: secretaris@50plusgelderland.nl

Indien u amendementen of moties wilt indienen, houdt u er dan rekening mee dat die uiterlijk vrijdag 9 juni 2023 om 23.59 uur bij de secretaris binnen dienen te zijn. De moties of amendementen zullen door het bestuur Gelderland worden voorzien van een preadvies en zullen onderdeel van de stukken voor de ledenvergadering zijn. Publicatie daarvan zal op de website bekend worden gemaakt.

Wilt u uw achternaam, voorletters, woonplaats en lidmaatschapsnummer hierop vermelden?

Ik hoop dat u allen aanwezig kunt zijn. Het belooft een gezellige vergadering te worden.

Namens het Bestuur 50PLUS Gelderland

Nelleke de Jong (secretaris)

Volg 50PLUS Gelderland
Dit bericht is geplaatst in Nieuws Bestuur met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.