Algemene Ledenvergadering 50PLUS Gelderland: “Spijkers met koppen”

De afdeling Gelderland hield op zaterdag jl. haar ALV in het IJsselpaviljoen in Zutphen. Vanuit de zaal was er een fraai uitzicht op de Oude Brug en de rivier.

Na de mededelingen ten aanzien van ingekomen stukken, financiën, de begroting en het beleidsplan 2019, vonden er een aantal verkiezingen plaats. Achtereenvolgens werden Nelleke de Jong herkozen als secretaris en Theo Weijers als algemeen bestuurslid/vice-voorzitter en campagneleider. Op het moment dat nitraten worden geconsolideerd met sildenafil, kan een bestaan slopende daling van de puls over komen. Sildenafil is volledig gecontra-indiceerd bij patienten die nitraten en moet worden gebruikt met alert bij patienten met cardiovasculaire ziekten. Echter, www.mannen-geheim-pillen.com/wiet-en-erectiestoornissen-is-er-een-verband.php is niet beschikbaar voor iedereen. http://www.sildenafil-medecine.com/peut-viagra-etre-dangereux.php is aangetoond veilig bij mannen die ED en andere gezondheidsproblemen werken.

Vervolgens werd de nieuwe voorzitter gekozen, Wim van Haaster. De vertrekkend voorzitter, Henk van Elst, werd uitgebreid bedankt voor de zes jaar – twee termijnen – die hij met veel inzet en betrokkenheid het bestuur had voorgezeten. Enkele mensen memoreerden zijn inspanningen. Ruud Bakkers, voormalig voorzitter, noemde de bijzonderheid dat Henk betrokken is geweest bij de 50PLUS-opbouw van drie bestuurslagen: Tweede Kamer, Provinciale Staten/Waterschappen en Gemeenteraden. Jan Opschoor (Waterschap Rivierenland) en Hans van Deurzen (50PLUS-fractie Nijmegen) bedankten Henk ook expliciet en in mooie bewoordingen. De vertegenwoordiger van het Hoofdbestuur, Bert Kannegieter, verraste Henk met hartverwarmende woorden en een boekenbon. Natuurlijk werd de scheidend voorzitter ook door zijn collega-bestuursleden in het zonnetje gezet: hij ontving een voorzittershamer in een mooi doosje-met-inscriptie.

Rob Tunru werd gekozen als penningmeester, een functie die al een tijdje vacant was. Het bestuur is blij met hem. Er was ook nieuwe aanwas in de persoon van Anton van den Heuvel, die gekozen werd als algemeen bestuurslid.

Voorts werd Marcel Bruins gekozen tot lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen Gelderland en tevens tot voorzitter van de programmacommissie. Jan Opschoor werd gekozen tot lijsttrekker Waterschap Rivierenland en voorzitter programmacommissie Waterschappen. Ernst te Velde tot lijsttrekker Waterschap Rijn en IJssel en Gerrit Sprik tot lijsttrekker Waterschap Vallei en Veluwe.

Tenslotte werd Wim van Haaster gekozen tot voorzitter van de selectiecommissie voor kandidaten voor de Waterschappen en Provinciale Staten.

Na deze lange reeks verkiezingen, was er aandacht voor de werving van mensen op de kandidatenlijsten. We zijn nog steeds een groeiende partij en dat blijkt wel uit de noodzaak van deze oproep.

Na de korte rondvraag sloot de nieuwe voorzitter de vergadering om kwart voor twee af. Alle aanwezigen konden tevreden terugkijken op de positieve en optimistische sfeer die gevoeld werd.

Note:
De media is van deze “Spijkers met koppen” door het bestuur van 50PLUS Gelderland op de hoogte gebracht middels bijgevoegde persberichten:
Persbericht verkiezingen bestuursleden en lijsttrekkers
Persbericht verkiezing voorzitter bestuur Gelderland

Volg 50PLUS Gelderland
Dit bericht is geplaatst in Nieuws Bestuur met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.