50PLUS nodigt u uit!

Geachte leden en geïnteresseerden,

Het provinciale bestuur van 50PLUS Gelderland nodigt u uit voor een informatieavond, te houden op een van de volgende dagen:

Woensdag 22 juli 2020 in Nijmegen
Aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur), locatie: Honig Complex, Waalbandijk 20-22, 6541 AJ Nijmegen.
Spreker: Corrie van Brenk (fractievoorzitter Tweede Kamer); onderwerp: “Zorg en Welzijn, Koopkracht en Nieuw Belastingstelsel”.

Donderdag 23 juli 2020 in Lievelde, Gemeente Oost Gelre (gelegen aan de N18)
Aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur), locatie: “Bernard Vos Clubhuis”, Bergstraat 5, 7137 MD Lievelde.
Spreker: Wilma Schrover (directeur KBO Brabant); onderwerp: “Wonen en Zorg”.

Dinsdag 28 juli 2020 in Harderwijk
Aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur), locatie: Zalen- en Vergadercentrum “De Roef”, Zuiderzeepad 1, 3844 JV Harderwijk.
Spreker: Rob de Brouwer (pensioendeskundige); onderwerp: “Pensioenen en Nieuw Belastingstelsel”.

Deze informatieavonden zullen uit twee gedeelten bestaan, voor de pauze neemt een aantal sprekers de stand van zaken van 50PLUS met u door.

De bijeenkomsten zijn gratis. Ook de koffie en thee is gratis!

Belangrijke mededeling

Op alle locaties zullen de Corona-maatregelen uiterst zorgvuldig in acht worden genomen. Alle avonden zijn openbaar toegankelijk en daarom nodigen wij ook niet-leden van 50PLUS uit om hun visie en zorgen met betrekking tot zowel ouderen als jongeren te laten horen.

Daarnaast zal worden aangeven waarom het van zeer groot belang is voor 50PLUS om op 1 augustus aanstaande uw stem uit te brengen, zodat wij straks een goed en daadkrachtig Hoofdbestuur gaan krijgen. Een nieuw Hoofdbestuur dat ons door de komende periode tot en met de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 gaat loodsen. Uiteraard maakt u ook kennis met de mensen uit Gelderland die zich kandidaat hebben gesteld voor een functie in het nieuwe Hoofdbestuur van 50PLUS.

Na de pauze willen wij het licht laten schijnen op twee belangrijke politieke onderwerpen voor onze partij op locatie Nijmegen (voor de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen), op locatie Lievelde (Achterhoek, De Liemers, Montferland en Oude IJsselstreek) en op locatie Harderwijk (voor de Vallei en Veluwe en de inwoners aan de Randmeren).

U zult voldoende in de gelegenheid worden gesteld om vragen te stellen aan de sprekers maar ook aan de aanwezige bestuursleden van 50PLUS.
Wij vertrouwen op een interessante discussie en dat de uitkomst straks meegenomen kan worden in het nieuwe verkiezingsprogramma van 50PLUS. Uw mening en bijdrage aan deze discussie zal daarom bijzonder op prijs worden gesteld.

Uiteraard is er tijdens de avond voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te praten over de zaken die ons bij 50PLUS bezig houden.

In verband met COVID-19 en de daarbij behorende regels hebben wij vanzelfsprekend een goede locatie afgehuurd waarbij een maximum geldt van 75 personen. En daarom is het van groot belang dat u zich vooraf aanmeldt voor deze informatieavond.

HIER KUNT U ZICH AANMELDEN

U ontvangt uiteraard een bevestiging van uw aanmelding.

Wij zien en spreken u graag in Nijmegen, Lievelde of Harderwijk.

Indien u geen vervoer heeft om naar een van onze avonden te komen, wilt u ons dit dan laten weten via E-mail: secretaris@50plusgelderland.nl of Mobiele telefoon: 06-30469537. Wij zijn bereid u op te halen en thuis te brengen, zodat u niets hoeft te missen.

Jan Zoetelief
Voorzitter Provinciaal Bestuur Gelderland

Volg 50PLUS Gelderland
Dit bericht is geplaatst in Nieuws Bestuur met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.